بله، کرمهای دور چشم هم عوارض دارن ولی میشه با انتخاب یک کرم دور چشم خوب برای چین و چروک و استفاده به اندازه از اون، این عوارض رو به حداقل رسوند. به طوری که عدم مصرف کرم، ضررهای بیشتری از مصرفش داشته باشه.
سوزش: کرم های دور چشم قراره چین و چروکها رو برطرف کنن اما چه جوری؟ به وسیله یک سری اسیدهای ملایم. این اسیدهای ملایم ممکنه برای پوستهای حساس یکم ناملایمت به خرج بدن و باعث سوزش بشن.
داشتن آلرژی به ویتامین K: ویتامین K در نبرد با تیرگیهای زیر چشم با بهبود عروق خونی معمولا پیروز میدانه. با این حال در موارد نادری ممکنه افراد به این ویتامین محبوب آلرژی داشته باشن. حتما قبل از استفاده از کرم دور چشم اطمینان حاصل کنید که به این ویتامین آلرژی نداشته باشید.
وجود رتینول: رتینول یکی از مشتقات ویتامین A است که برای رفع تیرگی زیر چشمها در محصولات ضدپیری مورد استفاده قرار میگیره. ممکنه رتینول موجود در کرم موجب سوزش بشه و کمی نواحی اطراف چشم رو تحریک کنه. اما زیاد جای نگرانی نیست چرا که پوست به مرور میتونه به این ماده عادت کنه و دچار سوزش نشود.
هیدروکینون: ممکنه در بعضی از کرمهای دور چشم از این ماده برای سفیدکنندگی و رفع جای آکنه استفاده بشه. اما نکتهای که در مصرف این ماده وجود داره اینه که حتما باید با تجویز و مجوز پزشک استفاده بشه!
پیام بگذارید